Moderná vinifikácia bielych vín pri nízkych teplotách v nerezových tankoch dodáva vínam malého rodinného vinárstva Martin Pomfy sviežosť a bohatú aromatiku. Ležanie na kaloch ich robí bohatšími. Celkový charakter červených vín dotvára vyzrievanie v drevených sudoch, či už veľkolitrážnych alebo v klasických – barrique. Martin Pomfy patrí k vinárom, ktorí sa môžu popýšiť nejedným ocenením na medzinárodnej vinárskej scéne. Aktuálne sú jeho vína súčasťou vínnych kariet špičkových svetových reštaurácií ocenených michelinovskou hviezdou. Čistým výrobným procesom sa podarilo Martinovi Pomfymu vyrobiť prvé slovenské víno hrdiace sa prívlastkom - bezhistamínové.
Keďže pre každé víno je ideálny iný terroir, hrozno pre svoje vína pestuje na vinohradoch v troch regiónoch. Základom sú vína z domovskej oblasti Malých Karpát. K tomu vyrába vína vyrobené z hrozna pochádzajúceho z teplých oblastí južného Slovenska, z obcí Rúbaň a Nová Vieska. Štrukturálne vína s minerálnym charakterom a vysokým potenciálom majú svoj pôvod v starých vinohradoch známej Strekovskej oblasti. Vďaka snahe čo najlepšie porozumieť mikroklíme každého vinohradu a minimálnym zásahom pri procese výroby je výsledkom výnimočné víno s dušou teroáru.